Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge. Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som frivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen. Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge. Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Frivillig rådgiver

At være frivillig rådgiver kræver kun 2 timer om ugen – og du får så meget igen, når børnene takker dig, fordi dine råd har ændret deres liv. For at blive frivillig rådgiver skal du være fyldt 21 år, have erfaring og en børnefaglig uddannelse. Så kan vi byde dig velkommen i vores team af frivillige, der viser landets svigtede børn, at de fortjener at blive hørt!

Event-teamet

Brænder du for at skabe oplevelser med mening? Vi er løbende på udkig efter frivillige, som har lysten og evnerne til at skabe gode oplevelser. Både som vært og ’blæksprutte’ når vi afvikler events og konferencer eller har gæster i huset, og ligeledes har vi brug for projektmagere, som er med til at udvikle og forberede events, for både børn, unge og familier. Som frivillig i event-teamet, bliver du således en del af et tværfagligt miljø, hvor du samarbejder med andre engagerede og dygtige personer, som også brænder for at skabe de bedste rammer for oplevelser i øjenhøjde og med hjertet – og kreativiteten – på rette sted.

Informationsmøder i 2019

Vi kan kun række ud til landets svigtede børn, fordi der findes godhjertede mennesker som dig, der gerne vil gøre en ekstra, frivillig indsats!  Vi glæder os til at fortælle dig mere om at være frivillig rådgiver på ét af vores informationsmøder.  Alle informationsmøder foregår hos Børns Vilkår, Trekronergade 26, 2500 Valby. Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde. Vi glæder os, til at se dig!  Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.

Tilmeld dig her
Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

Tlf. 35 55 55 59
CVR. 10634792