Facer (Field-fundraiser)

Leder du efter et fedt og fleksibelt job hvor du gør en reel forskel og samtidig opbygger værdifuld erfaring? 

Som Facer hos Børns Vilkår får du muligheden for at være en del af en af Danmarks største NGO’er, hvor vi kæmper for børns rettigheder og giver dem den hjælp, som de har brug for i svære situationer. 

Dine opgaver vil bestå i at skrive folk i bybilledet op til medlemskab hos Børns Vilkår, samt promovere BørneTelefonen og andre initiativer, på udvalgte lokationer i København sammen med dit team. 

Vi søger dig som:

  • Er energisk og positiv
  • Tager udfordringer med et smil
  • Ønsker at udvikle dine sociale og kommunikative kompetencer
  • Ønsker at arbejde for en god sag

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at opbygge værdifuld erhvervserfaring
  • Et hyggeligt arbejdsmiljø, stærkt fællesskab og søde kollegaer 
  • Et fleksibelt arbejde, med mulighed for både dag og aftenarbejde 

Om du er ny eller kendt i rollen, sørger vi for, at du er godt klædt på til at komme i gang med jobbet ved hjælp af et stærkt introforløb og løbende undervisning, så du kan føle dig komfortabel og have det sjovt i rollen som Facer. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV!

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven

Børns Vilkår
I et oplyst og rigt samfund som vores kan man have svært ved at tro på, at så mange børn og unge har brug for at kontakte BørneTelefonen for at få hjælp. Men vi ved, at alt for mange børn vokser op med vold – både fysisk vold og psykisk vold, overgreb, mobning, selvskade og angst. Mistrivslen blandt børn og unge er større end nogensinde, og deres råb om hjælp bekymrer os. Vi ved, hvad en dårlig barndom tager, og hvad en god barndom giver. Hver dag taler vi med børn, der er blevet svigtet. Af familien, vennerne, samfundet. Siden 1977 har vi kæmpet for at stoppe det enorme svigt af børn, der finder sted hver dag i Danmark. Tusindvis af børn og unge har siden da rakt ud til os. Og det gør de stadig. Børns problemer er de voksnes ansvar. Vi vil se en folkebevægelse i Danmark, der tager ansvar. Vi har alle et ansvar. Stop svigt.
Frist: Vi indkalder løbende til jobsamtaler
Kontaktperson:
Ibou Villumsen Ndiaye
Jobtype: Timelønnet
Lokation: Købmagergade, 5, 1150, København
Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

Tlf. 35 55 55 59
CVR. 10634792